torstai 1. joulukuuta 2011

Vihdoinkin!

Vihdoinkin sain aikaseks tehdä blogin. Oon jo pitkään haaveillut omasta blogista, jonne kirjoittelisin omista ajatuksista ja jännistä tapahtumista. :D Vielä on hieman tekemistä tän ulkoasun kanssa - esimerkiks bloggauksen otsikon värin haluisin muuttaa, mutta mistään en löydä paikkaa jossa sitä muokata - mutta kyllä tää tästä lähtee!

Voisinpa kertoo tässä nyt aluks hieman itestäni. Mie oon Ida Joensuusta, mutta oon syntyny Helsingissä. Muutin äitin kanssa 2002 kesällä Joensuuhun, koska täällä asuu vissiin koko äitin suku. En aluks tykänny asuu täällä, koska kaikki kaverit jäi Vantaalle. :(

Miulla on kohta 6 vuotta täyttävä tiibetinspanieliuros Veeti. Tipsujen pitäis kuulemma olla aktiivisia seurakoiria, jotka rakastaa ulkona juoksemista päivät pitkät ja tykkäävät leikkiä... No, poikkeus vahvistaa säännön.


Rakastan valokuvaamista! Unohdan kameraan tarttuessani murheet ja huolet, eikä ole väliä, millainen sää on. Kaikki vaan haihtuu mielestäni. Se on joskus pelottavaa, mutta useimmiten oon kiitollinen tästä.

Kyle Even, Breathe Carolinan 'örisijä'.
Kuten varmaan moni on joko Facebookissa tai oikeassa elämässä huomannut, olen tuon ylläolevan herran suuri fani. Rakastan Breathe Carolinan musiikkia, niillä on biisi jokaiseen mielentilaan ja jokaiseen tilanteeseen. Näin BC:n livenä 3.10.2011 Nosturissa Helsingissä, arvatkaa kolme kertaa olinko innoissani? :3


David Schmitt, toinen Breathe Carolinan laulajista.
  
Eiköhän tämä riitä tältä erää. Yritän kirjoitella joka päivä edes jotakin, mutta en lupaa mitään. :D Ja postausehdotuksia saapi esittää!

1 kommenttia:

B kirjoitti...

onnee bloggailuun vaimo-kulta!