torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuu on alkanut !

Virallinen joulunodotus voi alkaa. Aamulla äiti tuli herättämään nostamalla Veetin (taas...) miun päälle ja sanomalla, että nyt on joulukuu ja joulukalenterin ensimmäisen luukun voi avata. :3 Pikkulapsi-olo iski heti päälle. Okei, joulukalenteri on vanha juttu mutta mitä väliä ! Välillä saa olla lapsi.
Miun piti tänään mennä kaverin luo porukalla kattelemaan leffoja, mutta kappas kummaa. Kaaduin aamulla koiraa käyttäessä, enkä pystynyt lähtemään minnekkään. Nyt tosin jalkaan ei enää koske niin paljon mitä aamulla. Ärsytti kieltämättä hiukan, etten päässyt lähtemään... :s

En ymmärrä, miks jotkut ei pidä talvesta. Okei, talvella on usein aika hirmusen kylmä mutta ei se ainakaan minnuu ole hirmuisesti haitannu. Kylmä kuuluu talveen ! Ja talvella voi tehdä hienoja tai ei-niin-hienoja lumiukkoja tai -akkoja ja lumienkeleitä jajajajaja vaikka mitä kivaa. Mie rakastan isohiutaleista lumisadetta. Silloin tekisi mieli vaan mennä ulos seisomaan katse kohti taivasta. En tiiä, mikä siinä on niin ihanaa, mutta lumihiutaleet tuntuu kivalta kasvoissa. Mutta lumipallot ei !

voi vitsit että tykkään tuosta biisistä! vähän erilainen joululaulu ;)

Mie en tarvitse tänä jouluna mitään kummoisempia joululahjoja. Oon saanu äitiltä lahjaks jo Nightwishin Joensuun keikalle lipun sekä ens kesäks lipun Red Hot Chili Peppersin keikalle lipun. Vaihdoin uuden telkkarin tuohon RHCP:n keikkalippuun, koska telkkareita saa milloin vaan, mutta ei keikkoja! Mitä kaikkea te haluatte/olette saaneet joululahjaks?

0 kommenttia: