lauantai 3. joulukuuta 2011

Hyvää joulua minulle !

Miulla loppu perjantaina koeviikko ! Wuhuuuuuuu. Sen kunniaks kävin sitte tuhlaamassa melkein kaikki rahat kaupungilla Oonan kanssa...... ups.
Mukaan tarttui tälläsiä juttuja:

 Oon aina Glitterin ohi kävellessäni miettiny, et pitäs käydä ostamassa I ja K miun kirjainkaulakorukokoelmaan, mutta arvatkaa oonko ikinä muistanu ? Eilen sitte ku oli rahaa ja muistin nii kävin sitte ostamassa nuo. :) JA NUO OLI TARJOUKSESSA, 3 EUROA KAPPALE ! Miulla on jo enneestään A ja L, pitäis käydä vielä ostamssa J, E ja D. Sitten ois kaikkien kivojen ihmisten kirjaimet ostettu. :3 Tosin tuon A-korun mie voisin ehkä myydä, en tee sillä enää oikeestaan mitään... Halukkaita ostamaan ?



Ostin myös Yön talo -sarjan neljännen kirjan. Tääkin miun on pitäny ostaa jo piiiitkä aika sitten, mutta on ollu sen verran kallis etten oo viittiny ostaa. Nyt kirja makso enää 17,95e. :)
Tykkään ihan hirmuisesti Yön talo -sarjasta. En tiiä, mikä siinä niin kiehtoo mutta mieee tykkään ! Miulla on omana kaikki tähän asti ilmestyneet osat ja aion ostaa kaikki osat, jos niitä tulee enemmän kuin tuo neljä.

Kaikkien kirjojen kannessa on tuollainen kiiltävä kuvio, mihin oon tykästynyt. Jokaisen osan kannessa on erilainen kuvio.

En tiedä miks, mutta miulla alko soimaan tämä biisi päässä. Olkoon se the song of the day.


Ai niin, tänään Villen kanssa moikkaa Pinjaa ja Chisua !

0 kommenttia: